اخیرا پرچمدار آینده غول کره‌ای ، Galaxy S25 Plus مجهز به تراشه اگزینوس ۲۵۰۰ در بنچمارک گیک بنچ حاضر شده و امتیازات جالبی را نیز کسب کرده است.

به نظر می‌رسد سامسونگ در حال انجام آخرین آماده‌سازی‌ها برای رونمایی از سری پرچمداران گلکسی S25 است که قرار است به‌طور رسمی در ماه ژانویه سال آینده رونمایی شوند. در شرایطی که تقریبا مطمئن هستیم Galaxy S25 َUltra به تراشه اسنپدراگون ۸ الیت کوالکام مجهز خواهد شد می‌توان پیش‌بینی کرد که مدل‌های استاندارد و پلاس به چیپستی دیگر مجهز شوند. در عین حال اخیرا گوشی پرچمدار Galaxy S25 Plus مجهز به چیپست Exynos در بنچمارک گیک بنچ حاضر شده و اطلاعات جالب توجهی در خصوص این تراشه را افشا کرده است.

چیپست اگزینوس ۲۵۰۰؛ قلب تپنده گلکسی اس ۲۵ پلاس سامسونگ

جدیدترین اطلاعات منتشر شده از بنچمارک مطرح Geekbench از تجهیز پرچمدار آتی سامسونگ، Galaxy S25 Plus به چیپست اگزینوس ۲۵۰۰ خبر می‌دهد. این گوشی که با کد رمز SM-S936B برای بازارهای اروپایی در دست ساخت است در بنچمارک گیک بنچ 6 امتیازات تک‌هسته‌ای و چندهسته‌ای 2359 و 8141 را کسب کرده است. محصولی که به این امتیاز دست پیدا کرده، 12 گیگابایت رم داشته و به اندروید 15 مجهز بوده است.

تراشه Exynos 2500 از یک معماری ده‌هسته‌ای بهره برده و حداکثر سرعت کلاک 3.3 گیگاهرتزی دارد. این تراشه از واحد پردازش گرافیکی Xclipse 950 سامسونگ بهره می‌برد که بر پایه طراحی RDNA کمپانی AMD ساخته شده و نویدبخش عملکرد بهینه گرافیکی است.

به‌طور کلی عملکرد فنی تراشه اگزینوس 2500 نزدیک به چیپست پرادعای اسنپدراگون 8 الیت است؛ هرچند که اختلاف زیادی بین امتیازات تک‌هسته‌ای این تراشه‌ها وجود دارد. برای مثال، پیش‌تر Galaxy S25 Ultra مجهز به چیپست اسنپدراگون امتیازات تک هسته‌ای و چندهسته‌ای 3096 و 9080 را کسب کرده بود. از طرف دیگر می‌توان انتظار داشت تراشه Exynos 2500 همچنین در پردازش‌های سنگین مثل اجرای بازی‌های پرجزئیات یا ضبط ویدیو با رزولوشن و نرخ فریم بسیار بالا با اختلاف پشت سر تراشه‌های اسنپدراگون 8 الیت یا دایمنسیتی ۹۴۰۰ قرار گیرد.

در خصوص نتایج بنچمارک گیک بنچ و سایر تست‌های مشابه باید در نظر داشت که تمامی این بررسی‌ها عموما طی چند دقیقه به اتمام رسیده و قادر به سنجش عملکرد دستگاه در استفاده‌های طولانی، خصوصا حین داغ کردن نیستند. از طرف دیگر بسیاری گوشی‌سازان با حربه‌های مختلف از سیستم‌های کنترل و بهینه‌سازی مختلف بهره می‌برند تا امتیازات بالاتری را در این بنچمارک‌ها کسب کنند. بنابراین در بسیاری مواقع امتیازات بنچمارک Geekbench به هیچ وجه نمی‌تواند ملاکی از عملکرد واقعی دستگاه باشد.

با این حال باید منتظر ماند و دید سرانجام سرنوشت گوشی‌های گلکسی اس ۲۵ و اس ۲۵ پلاس چه خواهد شد و سامسونگ از تراشه اگزینوس در آن‌ها استفاده خواهد کرد یا برندهای دیگر.

(تصاویر استفاده شده در مقاله Galacy S24 Plus است)