گوشی موبایل

گوشی سامسونگ A35 5G ویتنام رم 8GB حافظه 128GB

از {{model.count}}

کد کالا: ‎‎110101310749

رنگ را انتخاب کنید.
وضعیت را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
شرایط و ضوابط ارسال
ویژگی‌های محصول
  • تعداد سیم کارت: دو سیم‌ کارت (نانوسیم، همزمان فعال)
  • اندازه صفحه نمایش: ۶.6 اینچ
  • دوربین اصلی: سه گانه 50 مگاپیکسل + 8 مگاپیکسل + 5 مگاپیکسل
  • ظرفیت باتری: 5000 میلی آمپر ساعت لیتیوم یونی
  • دوربین سلفی: ۱۳ مگاپیکسل
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...
ارسال فوری و رایگان

ارسال فوری و رایگان

ارسال فوری و رایگان گوشی برای شهر تهران و ارسال رایگان به سراسر کشور
خرید بی واسطه

خرید بی واسطه

خرید آسان و سریع کالاهای اصیل
تضمین اصالت کالا

تضمین اصالت کالا

به همراه گارانتی معتبر و کد فعال سازی
بازگشت وجه

بازگشت وجه

بازگشت وجه مطابق با شرایط استرداد کالا

گوشی A35 سامسونگ در فروردین ماه 1403 وارد بازار ایران و جهان شد و به خاطر شباهت‌هایی که به A54 داشت، خیلی مورد توجه قرار گرفت. بررسی A35 سامسونگ نشان میدهد که این گوشی میان‌رده از پردازنده Exynos 1380 پنج نانومتری و صفحه نمایش سوپر امولد استفاده کرده است. سامسونگ که این اواخر به جز به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری طولانی مدت و طراحی مینیمال، کار جدیدی انجام نداده بود، در طراحی و کیفیت ساخت گوشی A35 سامسونگ تغییرات جالبی را اعمال نموده است. با بررسی گوشی A35 سامسونگ مایکروتل همراه باشید تا ببینیم که آیا این تغییرات ظاهری باعث اتفاق خاصی هم در عملکردهای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری این گوشی می‌گردد و آیا گوشی سامسونگ گلکسی a35 در مقایسه با رقبایی همچون A55 ارزش خرید دارد یا خیر؟

ویدیوی بررسی گوشی A35 سامسونگ

بررسی طراحی و کیفیت ساخت

طراحی A35 مانند میان‌رده‌های دیگر سامسونگ مثل A34 و S24 است، فقط کیفیت ساخت و متریال بدنه این گوشی با بقیه اعضای خانواده‌اش فرق دارد.

بررسی گوشی A35 سامسونگ از نظر طراحی و کیفیت ساخت

اگه از اپل بازهای قدیمی باشید، سامسونگ a35 در اولین تجربه در‌دست گرفتن می‌تواند حس نوستالژی آیفون 5C که مدادرنگی‌های آیفون بودن را برای شما تداعی می‌کند. خبر خوش اینجاست که سامسونگ تجدید نظر خوبی در کیفیت ساخت بدنه این گوشی داشته و قاب پشتی این گوشی را بالاخره از جنس شیشه ساخته است. قاب پشتی این گوشی طراحی براق داشته که با یک فریم مات ترکیب شده است. در قاب جلویی گوشی هم یک اتفاق خوب رقم خورده است که در مورد آن بیشتر صحبت خواهیم کرد.

بررسی پنل پشتی گوشی

یکی از پیشرفت‌های خوب سامسونگ در بخش طراحی، در قاب پشتی این گوشی اتفاق مشاهده می‌شود. جایی که سامسونگ بالاخره در قاب پشتی A35 از شیشه استفاده کرده تا جلوه پرمیوم و خوش‌ساخت‌تری را به این گوشی ببخشد. قاب پشتی حالا به شدت اثر انگشت رو به خود جذب کرده ولی اگر رنگ‌های روشنش رو گرفته باشید، اثر انگشت‌ها زیاد به چشم نمی‌آیند.

استفاده از شیشه در بدنه گوشی علاوه بر اینکه جلوه زیباتری به طراحی این گوشی بخشیده، باعث شده وزن این گوشی نسبت به A34 حدود 10 15 گرمی بیشتر شود. گوشی a35 سامسونگ با وزن 209 گرمی چندان سبک وزن نیست ولی طراحی تخت گوشی و ابعاد مناسبش باعث شده با گوشی خوش‌دستی مواجه باشیم.

استفاده از طراحی تخت برای بدنه گوشی، یکی از ویژگی‌های مشترک بین همه گوشی‌های میان رده سامسونگ در سال گذشته بوده و به نظر می‌رسد سامسونگ همچنان قصد دارد طراحی تخت را در گوشی‌هایش نگه دارد.

پنل جلویی گوشی

یکی از بزرگ‌ترین تغییراتی که در بخش طراحی گوشی a35 رقم خورده است را در پنل جلویی این گوشی مشاهده می‌کنیم. پنل جلویی گوشی طراحی تخت داشته و از نمایشگر، دوربین سلفی و اسپیکر مکالمه میزبانی می‌کند. در نگاه اول به پنل جلویی، حاشیه‌های زیاد صفحه نمایش توجهتان را به خود جلب می‌کند. نمایشگر این گوشی حدود 85 درصد از پنل جلویی را به خودش اختصاص داده که عدد نسبتا قابل قبولی است.

بالاخره پس از سال‌ها انتظار، سامسونگ در طراحی a35 تصمیم گرفت که طراحی پنل جلویی سری A3x را به‌روز کرده و با ناچ قطره‌ای خداحافظی کند. دوربین سلفی در یک پانچ هول (Punch Hole) بالای پنل جلویی قرار گرفته که باعث سشده حس کنید فضای بهینه‌تر و بهتری از پنل جلویی در دسترس قرار گرفته و نزدیک شدن به طراحی بروز نسل‌های جدیدتر قطعا حس کاربری بهتری رو می‌تواند القا کند.

در نهایت بررسی A35 سامسونگ نشان میدهد که در طراحی پنل جلویی این گوشی از گوریلاگلس ویکتوس پلاس (+Gorilla Glass Victus) استفاده کرده که باعث می‌شود مقاومت خوبی در برابر خط و خش داشته باشه. 

طراحی اطراف بدنه

فریم دور گوشی همچنان پلاستیکی است و باوجود تغییراتی که روی میان رده‌های امسال سامسونگ دیدیم، ممکنه به زودی پای فریم آلومینیومی به نسل‌های بعدی A3x هم باز بشه. به نظر می‌رسه ضخامت فریم این گوشی بیشتر از نسل قبل باشه و تو رنگ‌های روشن حس می‌کنید نمایشگر حاشیه بیشتری داره.

بررسی طراحی فریم های گوشی a35 سامسونگ

همان‌طور که انتظار داریم، دورتادور گوشی از فریم پلاستیکی استفاده شده. سمت راست گوشی بیرون‌زدگی جزیره مانندی می‌بینیم که سامسونگ به نام Key Island یا جزیره کلیدها معرفیش کرده. این جزیره که از کلید پاور و کم و زیاد کردن صدا میزبانی می‌کند، توانسته به خوش‌دستی گوشی و دسترسی بهتر به این دکمه‌های کاربردی هم کمک کند. زیر گوشی درگاه تایپ سی، اسپیکر با طراحی خطی و میکروفون قرار گرفته است. بالای گوشی هم از درگاه سیم کارت و میکروفون دوم میزبانی می‌کند.

طراحی بخش دوربین ها

در این بخش هیچ اتفاق جدیدی نیفتاده و چینش همیشگی دوربین‌ها را با همان طراحی همیشگی می‌بینیم. قاب پشتی این گوشی از سه دوربین میزبانی می‌کند که به صورت خطی با کمی بیرون زدگی از قاب پشتی، زیر یکدیگر قرار گرفته‌اند. یک فلش هم در کنار آنها دیده می‌شود که مجموعه دوربین‌ها را در قاب پشتی تکمیل کرده است. دوربین سلفی هم در یک پانچ هول در قاب جلویی قرار گرفته است.

بررسی استاندارد محافظتی

سامسونگ مدتی است که روی محافظت از گوشی‌های میان رده خودش، حساسیت خوبی به خرج داده و نتیجه این اتفاق را می‌شود از رضایت کاربران سامسونگ به خوبی مشاهده کرد. گوشی a35 هم از این قاعده مستثنا نیست و توانسته گواهی استاندارد حفاظتی IP67 را کسب کند؛ یعنی می‌شود روی مقاومت خوب این گوشی در برابر پاشش آب و گرد و غبار حساب باز کرد. این گوشی می‌تواند به مدت 30 دقیقه در عمق 1 متری آب دوام آورد.

گوشی A35 از گواهی IP67 پشتیبانی میکنه.

قاب پشتی لایه محافظتی خاصی ندارد اما قاب جلویی با گوریلاگلس Victus Plus محافظت می‌شود. با توجه به اینکه سامسونگ از لایه محافظتی خاصی برای قاب پشتی A35 استفاده نکرده، حتما توصیه می‌کنیم یه قاب مناسب و مستحکم برای پشت گوشی هم تهیه کنید.
توجه داشته باشید که این تست‌ها در محیط آزمایشگاهی و شرایط خاص انجام شده، پس پیشنهاد می‌کنیم در واقعیت گوشی را با خودتان به استخر نبرید و آزمایش نکنید.

جمع‌بندی کیفیت طراحی گوشی A35

در طراحی، شاهد اتفاقات و تغییرات خوبی در گوشی سامسونگ a35 هستیم. این گوشی یک گوشی خوش‌دست با وزن متناسب است که کیفیت ساخت خیلی بهتری از نسل قبلی خود دارد. از حذف شدن ناچ قطره‌ای و جایگزین شدنش با پانچ هول در قاب جلویی گرفته تا استفاده از شیشه در طراحی قاب پشتی که در مجموع، کیفیت ساخت و طراحی بهتری را نسبت به نسل قبلی این گوشی یعنی گوشی A34 به نمایش می‌گذارد. حاشیه‌های نمایشگر این گوشی نسبتا زیاد است.

سامسونگ A35 در دسته میان‌رده‌های خوش ساخت سامسونگ قرار می‌گیرد که می‌شود با صرف نظر از تکراری بودن طراحی‌، روی مقاومت نسبتا خوب آن حساب باز کرد. ولی اگر طراحی برایتان اولویت دارد، گزینه‌های جذاب‌تری در سایر برندها منتظرند که به آنها سر بزنید.

بررسی صفحه نمایش

سامسونگ در رقابت صفحه نمایش همیشه سربلند بیرون آمده و این اتفاق در سامسونگ A35 هم تکرار شده است. پنل جلویی این گوشی از یک نمایشگر 6.6 اینچی سوپر امولد با رزولوشن 1080P میزبانی کرده و کیفیت نمایشگر همان‌طور که انتظار میرود عالی است. عمق رنگ مشکی خیلی خوب و کنتراست رنگی بسیار جذاب و متعادلی را می‌شود از آن انتظار داشت. ریفرش‌ریت 120 هرتزی آداپتیو می‌تواند بر اساس نیاز شما و برنامه‌ای که در حال اجراست بین 60 و 120 هرتز سوئیچ کرده و نوید از یک تجربه کاربری روان و خوب در کنار مصرف بهینه‌تر باتری می‌دهد.

روشنایی صفحه نمایش هم می‌تواند به حداکثر 1000 نیت رسیده که برای یک میان‌رده در این بازه قیمتی واقعا خوب است؛ پس می‌توانید با خیال راحت در محیط‌های روشن یا زیر نور آفتاب از کار کردن با گوشی لذت ببرید. برخلاف انتظار، حاشیه‌های نمایشگر نسبت به نسل قبلی هیچ تغییری نکرده، ولی سامسونگ از کشیدگی نمایشگر که در A34 بیشتر به چشم می‌آمد کم کرده است. پس با صفحه نمایش پهن‌تری مواجهیم که حس بهتری از تماشای فیلم و بازی کردن به کاربران القا می‌کند.

خلاصه اینکه، سامسونگ در بخش صفحه نمایش A35 به‌روزرسانی جزئی انجام داده که نتایج اثربخشی هم داشته. پس یک نمایشگر باکیفیت با روشنایی خیلی خوب داریم که مصرف باتری بهینه‌تری داشته و در هر محیطی می‌شود روی کیفیت و روشنایی آن حساب باز کرد.

 

بررسی باتری و شارژدهی

در بررسی a35 از نظر باتری، باز هم وظیفه تامین انرژی سامسونگ A35 به یک باتری 5000 میلی آمپر ساعتی لیتیوم یونی واگذار شده است. باتری این گوشی با توجه به یک سری به‌روزرسانی ریز ولی خوبی که در بخش نمایشگر و نرم‌افزار گوشی اتفاق افتاده است، عملکرد خیلی بهتری را از خود نشان میدهد. باتری a35 در استفاده معمولی رو به زیاد می‌تواند یک روز کامل شارژدهی داشته و آخر روز به راحتی 20 تا 30 درصد هنوز شارژ را نگه داشته باشد که دقیقا با انتظاری که از یک میان‌رده سامسونگ داریم مطابقت دارد.


از نظر شارژ شدن هم اتفاق جدیدی نیفتاده است و A35 از شارژ سریع 25 واتی پشتیبانی می‌کند. فول شارژ شدن باتری تقریبا یک ساعت و نیم زمان نیاز دارد. با توجه به اینکه شارژر در جعبه وجود ندارد بایستی برای خرید یک شارژر مناسب برای A35 هم یه هزینه جداگانه پرداخت شود.

سامسونگ A35 در دسته گوشی‌های میان‌رده اقتصادی قرار می‌گیرد؛ پس طبیعی است که خبری از قابلیت شارژ بیسیم روی این گوشی نباشد. ولی همچنان می‌شود از قابلیت شارژ معکوس با سیم برای شارژ کردن هندزفری بیسیم یا بقیه اکسسوری‌ها استفاده کرد. برای جمع بندی بررسی A35 سامسونگ در بخش باتری می‌توان گفت:

  • باتری این گوشی از نظر شارژدهی عملکرد خوبی را از خودش به نمایش می‌گذارد.
  • اما از نظر سرعت شارژ ایده‌آل نیست و باید دو ساعت صبر کنید تا باتری گوشی کاملا شارژ شود.

می‌شود گفت شارژدهی خوب باتری، این گوشی را تبدیل به انتخابی خوبی برای استفاده روزمره کرده است.

عملکرد حسگر اثر انگشت A35

از نظر امنیت، سامسونگ A35 به حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر مجهز شده است که همچون همیشه سرعتی قابل قبول و دقتی خیلی خوب دارد؛ البته اگر از گلس و محافظ برای پنل جلویی گوشی استفاده کنید، ممکن است کمی بر سرعت عملکرد حسگر اثرگذار باشد. سنسور اثر انگشت اپتیکال به لبه پایینی گوشی نزدیک‌تر شده که باعث می‌شود دسترسی به آن برای کاربران ساده‌تر شود.

سامسونگ گزینه‌های امنیتی دیگری مثل تشخیص چهره دو بعدی با استفاده از دوربین سلفی را هم برای این گوشی در نظر گرفته است که با اینکه چندان امنیت بالایی ندارد، اما سرعت عمل خوبی داشته و می‌تواند گوشی را سریع باز کند. 

بررسی عملکرد دوربین a35 سامسونگ

مکان دوربین، جایی است که شباهت بسیار زیاد a35 به میان رده سامسونگ A54 به چشم کاربران این گوشی می‌آید، چون که دقیقا همان مجموعه دوربین‌هایی را که در A54 دیدیم، روی این گوشی هم دیده می‌شوند.

سامسونگ برای دوربین A35 از مجموعه 4 تا لنز استفاده کرده است:

  • دوربین اصلی واید 50 مگاپیکسلی
  • دوربین اولترا واید 8 مگاپیکسلی
  • دوربین ماکرو 5 مگاپیکسلی
  • دوربین سلفی واید 13 مگاپیکسلی

سنسورهای دوربین استفاده شده روی A35 از سری ایزوسل همین برند هستند؛ این سری از سنسورها را روی میان‌رده‌های مشابه مثل A34 و A55 هم می‌بینیم که عملکرد خوب و مناسبی از خود به نمایش گذاشتند.

عملکرد دوربین اصلی

دوربین اصلی یک سنسور 50 مگاپیکسلی واید داشته که در نور مناسب عملکرد خیلی خوبی دارد. عکس‌ها به طور پیش فرض رزولوشن 12.5 مگاپیکسلی دارند و می‌شود در بخش تنظیمات به گزینه‌های 25 و 50 مگاپیکسل سوئیچ کرد.

عکس‌های دوربین اصلی A35 کیفیت، جزئیات و داینامیک رنج خوبی دارد. خبری از اغراق رنگی عجیب و غریب نیست و رنگ‌ها تا حد امکان به واقعیت نزدیک هستند. فقط بعضی جاها تغییراتی که AI بر روی خروجی رنگ‌ها اعمال می‌کند را می‌توانیم حس کنیم و با رنگ‌هایی شاداب‌تر و چشم‌نوازتر روبرو می‌شویم.

دوربین اصلی در نور کم هم در بازه قیمتی خودش عملکرد قابل قبولی دارد ولی بهترین نیست. عکس‌ها کمی به طور نرم‌افزاری دستکاری می‌شوند که باعث می‌شود نویزها تا حد خوبی کاهش پیدا کنند، با اینکه وضوح و جزئیات ایده آلی ندارد، همچنان کار راه انداز بوده و می‌شود به خروجی‌های جذاب آن امیدوار بود. البته در این بازه قیمتی خیلی نمی‌توانیم نسبت به دوربین‌ها سختگیر باشیم.

عملکرد دوربین اولترا واید

برخلاف روال رایج بین گوشی‌های میان‌رده، دوربین اولترا‌واید این گوشی کیفیتی خیلی خیلی نزدیکی به دوربین اصلی دارد. دوربین اولترا واید 8 مگاپیکسلی A35 سامسونگ در شرایط نوری معمولی و مناسب، عملکرد خیلی خوبی دارد.

عکس‌هایی که با این دوربین ثبت می‌شوند جزئیات، وضوح و داینامیک رنج خوبی دارند و رنگ‌هایی طبیعی و گاهی با توناژ گرم‌تر از حالت عادی را از آن انتظار داریم. متاسفانه خبری از فوکوس اتوماتیک روی این سنسور نیست و باید فوکوس را به صورت دستی تنظیم کنید.

 عملکرد دوربین ماکرو

دوربین ماکرو A35 سنسور 5 مگاپیکسلی دارد که عملکردی کاملا معمولی از خود نشان می‌دهد.

دوربین ماکرو فوکوس ثابت دارد و اگر برای ثبت عکس‌های ماکرو زمان بگذارید، می‌تواند جزئیات تقریبا خوبی را ثبت کند.

بررسی عملکرد دوربین

دوربین سلفی 13 مگاپیکسلی این گوشی، عملکردی کاملا رضایت‌بخش و دوست داشتنی دارد. عکس‌های پرتره کیفیت خیلی خوبی دارند و رنگ و توناژ پوست را به درستی تشخیص می‌دهد. البته خیلی روی حفظ کیفیت در محیط‌های کم نور حساب باز نکنید. اما به طور کلی اگه خیلی اهل سلفی گرفتن هستید، a35 در بازه قیمتی خودش می‌تواند نیاز شما را مرتفع سازد.

کیفیت فیلمبرداری دوربین

دوربین اصلی این گوشی قابلیت فیلمبرداری 4K با 30 فریم بر ثانیه رو دارد. ویدئوهای دوربین اصلی A35 کیفیت خوبی دارند ولی جزئیات ویدئوها می‌اتونست کمی بهتر باشه. همچنین وجود لرزشگیر اپتیکال روی دوربین اصلی باعث می‌شود لرزش‌های ویدئو تا حد متعادل و خوبی کنترل شوند. اتفاق جالبی که در هنگام فیلمبرداری می‌افتد اینجاست که وقتی ویدئو را زوم می‌کنید، کیفیت ویدئو به 1080 کاهش پیدا می‌کنه و در حالت زوم دیگه نمی‌شود 4K فیلمبرداری کرد.

دوربین اولتراواید می‌تواند 1080p با 30 فریم بر ثانیه فیلمبرداری کند. ویدئوهای دوربین اولترا واید A35 کیفیتی قابل قبول دارند. سامسونگ تلاش کرده است تا با اعمال اصلاحات نرم‌افزاری کیفیت تصاویر را بالاتر ببرد.

دوربین سلفی هم قابلیت فیلمبرداری 4K با 30 فریم بر ثانیه را داشته و ویدئوهای با کیفیتی را می‌شود با آن ثبت کرد.

جمع بندی بررسی A35 سامسونگ در بخش دوربین

در جمع‌بندی بخش دوربین باید گفت:

  • دوربین اصلی با کیفیت خیلی خوب و خروجی کاملا مطلوب هم در عکاسی هم در فیلمبرداری، می‌تواند یه همراه خوب برای ثبت خاطرات روزمره و شاید کمی موبایل گرافی (عکاسی با موبایل) باشد، ولی در حد یک پرچمدار انتظار نداشته باشید.
  • دوربین اولترا واید در بخش عکاسی عملکرد خیلی خوبی دارد ولی عملکرد فیلمبرداری آن چندان قابل تعریف و تمجید نیست.
  • دوربین ماکرو هم از حالت تزئینی در آمده و می‌تواند جزئیات کاربردی و خوب را ثبت کند.

دوربین سلفی A35 هم مثل دوربین اصلی عملکرد خیلی خوبی در عکاسی و فیلمبرداری داشته و برای طرفداران سلفی می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

سامسونگ a35 قطعا ایده‌آل‌ترین مجموعه دوربین رو در اختیارتون قرار نمیدهد، ولی در بازه قیمتی خودش می‌تواند برای ثبت خاطرات و عکس‌های خانوادگی همراه خوبی براتون باشد. اگه دوربین برای شما اولویت دارد، این گوشی شاید مناسب‌ترین گزینه نباشد و بتوانید انتخاب‌های بهتری بین سایر برندها داشته باشید.

بررسی سخت افزاری و نرم افزاری

بعد از دو نسل استفاده از پردازنده‌های مدیاتک برای سری A3x، سامسونگ در تصمیمی کاملا منطقی تصمیم گرفته است پردازنده‌های اختصاصی خود، یعنی اگزینوس‌ را به این سری از میان‌رده‌ها برگرداند. وظیفه مدیریت امور پردازشی گوشی A35 سامسونگ به پردازنده اگزینوس 1380 سپرده شده است و پردازنده گرافیکی Mali-G68 MP5 هم در این امر آنرا همراهی می‌کند.

از نظر قابلیت‌های ارتباطی هم بلوتوث نسخه 5.3 و وای فای نسخه 6 دوال باند و NFC را در A35 می‌بینیم که امکان اتصال سریع و پایدار بین دستگاه‌های مختلف را فراهم کرده است.

سامسونگ a35 در سه نسخه با حافظه‌های زیر وارد بازار جهانی شده:

  • حافظه 128 گیگ رم 6 گیگ
  • حافظه 128 گیگ رم 8 گیگ
  • حافظه 256 گیگ رم 8 گیگ

محدود بودن حافظه داخلی این گوشی به حداکثر 256 گیگ یکی از بزرگ‌ترین ایراداتی است که مطرح شده است. البته سامسونگ تلاش کرده با اضافه کردن پشتیبانی از رم میکرو تا حداکثر 1 ترابایت برای ارتقای حافظه A35 این ضعف را پوشش دهد. اسلات سیم کارت این گوشی طراحی هیبریدی داشته و می‌تواند از دو سیم کارت یا یک سیم کارت و یک رم میکرو به طور هم‌زمان استفاده کند.

پایداری سخت‌افزاری A35

با عمیق شدن در بخش عملکرد پردازشی و سخت‌افزاری به نکات جالبی برمی‌خوریم. جایی که Exynos 1380 که امتحان خود رادر گوشی A54 به خوبی پشت سر گذاشته بود، توانسته است در یه همکاری سازنده با پردازنده گرافیکی A35، عملکردی پایدار با کمترین لگ و باگ را در محیط کاربری ایجاد نماید. ولی احتمال بالا رفتن دمای گوشی هنگام فعالیت‌های سنگین وجود دارد.

اتفاق جالبی که در این گوشی رخ داده این است که افزایش حرارت هیچ اثر محسوسی روی عملکرد پردازشی نگذاشته و می‌توان با همان پایداری قبلی با گوشی کار کرد.

برای جمع‌بندی بررسی a35 سامسونگ از نظر پردازنده می‌توان گفت:

  • پردازنده گوشی A35 در محیط کاربری همه چیز را روان و بدون لگ و باگ خاصی اجرا می‌کند و در کل عملکرد خوبی دارد.
  • برای بازی کردن از پس اجرای بازی‌های نسبتا سنگین با گرافیک متوسط بر می‌آید، اما خبری از پشتیبانی گرافیکی بالا و سنگین نیست. به عنوان مثال، گرافیک بازی کال او دیوتی موبایل را می‌توانید تا حداکثر مدیوم قرار بدهید. ولی همچنان می‌توانید در کنار گرافیک متوسط، بالاترین فریم‌ریت را انتخاب کنید.

خلاصه، اگه موبایل گیمر هستید، می‌توانید به سراغ گزینه‌های بهتری بروید اما به طور کلی عملکرد پردازشی A35 خوب است و می‌توان به عنوان به همراه خوب برای استفاده معمولی و روزمره روی آن حساب باز کرد.

 بررسی رابط کاربری و پشتیبانی نرم افزاری

سامسونگ مدت دو سال است که تمرکز خود را بیشتر به توسعه و پشتیبانی نرم‌افزاری دستگاه‌ها معطوف کرده و توانسته است تا دل کسانی را که آنقدر حوصله گوشی عوض کردن ندارند را به دست آورد.

از نظر نرم‌افزار، سامسونگ A35 با رابط کاربری One UI 6.1 که جدیدترین نسخه از رابط کاربری اختصاصی خود سامسونگ است، وارد بازار شده. این نسخه از وان یو آی که بر پایه اندروید 14 طراحی و توسعه داده شده، قابلیت‌های شخصی‌سازی خیلی خوبی را در اختیار کاربران قرار میده و شما می‌تونید تا نهایت جزئیات آیکون‌ها و حتی منوهای اصلی گوشی را هم شخصی‌سازی کنید. محیط کاربری کاملا روان و مولتی تسکینگ با خیال آسوده را برایتان تضمین کرده و یک تجربه کاربری جذاب را رقم زند.

سامسونگ مدتی است که در بخش امنیت گوشی‌های سری A عمیق‌تر شده و یک سری بخش‌ها را همانند قابلیت ردیابی آفلاین گوشی با دقت بالاتری برای سری میان‌رده خود توسعه و بهبود داده است.

ویژگی‌های خوب نرم‌افزاری این گوشی به همین جا محدود نمی‌شوند و سامسونگ در بخش پشتیبانی و به‌روزرسانی هم قرار است هوای کاربران این گوشی رو داشته باشد.

گوشی A35 می‌تواند تا 5 سال به‌روزرسانی نرم‌افزاری رو دریافت کند که این آپدیت‌ها شامل 4 سال آپدیت رابط کاربری و اندروید و 5 سال به‌روزرسانی امنیتی هستند. پس با خیال راحت روی پشتیبانی نرم‌افزاری بلند مدت این گوشی حساب باز کنید.

برای جمع‌بندی بررسی A35 سامسونگ از نظر عملکرد پردازشی و نرم‌افزاری می‌توانیم به نکات زیر اشاره کنیم:

  • پردازنده گوشی A35 سامسونگ قبلا در A54 آزمون خود را پس داده و حالا با کمی بهینه‌سازی که در مصرف انرژی صورت گرفته، در A35 هم عملکردی قابل قبول و نسبتا خوب از خود نشان میدهد.
  • در بخش نرم‌افزار، پشتیبانی و به‌روزرسانی نرم‌افزاری بلند مدت 5 ساله در کنار یک رابط کاربری روان با قابلیت‌های شخصی‌سازی عالی، این گوشی را تبدیل به یه همراه خوب برای استفاده طولانی مدت می‌کند.

پس اگر موبایل گیمر باشید ممکن است تجربه بازی کردن با این گوشی چندان برایتان دلچسب نباشد ولی a35 با توجه به مدیریت خوب منابع سخت‌افزاری برای مولتی تسکینگ می‌تواند یه همراه خوب و کم دردسر برای استفاده روزمره باشد.

بررسی اسپیکر

سامسونگ A35 از سیستم پخش صدای استریو استفاده می‌کند و صدا به طور هم‌زمان از اسپیکر زیر گوشی و اسپیکر مکالمه پخش می‌شود. بالانس صدایی بین اسپیکر مکالمه و اسپیکر زیر گوشی خیلی ایده‌آل نیست و اسپیکر زیر گوشی بلندی صدای بیشتری دارد؛ اما کیفیت صدای اسپیکرهای a35 در حد یک گوشی میان‌رده است و در مجموع خیلی باکیفیت بوده و بلندی صدای خوبی هم دارد.

طبق روال همیشه خبری از جک 3.5 میلی متری صدا نیست ولی می‌توانید خروجی صدای باکیفیتی رو از اتصال به هدفون یا اسپیکرها با بلوتوث نسخه 5.3 یا تبدیل تایپ سی به جک 3.5 دریافت کنید.

آیا گوشی A35 سامسونگ ارزش خرید دارد؟

نتیجه بررسی گوشی A35 سامسونگ، این گوشی را در دسته گوشی‌های میان‌رده خوش‌ساختی قرار میدهد که از نظر باتری، دوربین اصلی و پشتیبانی نرم‌افزاری، عملکرد خیلی خوبی را نشان می‌دهند.

معمولا قیمت انواع گوشی سامسونگ هم مثل اکثر برندها پس از مدتی به عدد واقعی خود خواهد رسید.

بعد از ورود این گوشی به بازار و بررسی A35 سامسونگ توسط کاربران، از نظر عمده کاربران این گوشی عملا یک نسخه کپی از سامسونگ A54 است، چون در بیشتر بخش‌ها شباهت زیادی به این گوشی دارد. با توجه به فروش خوب گوشی a54 و قابلیت های گوشی a35، این گوشی در بیشتر بخش‌ها عملکرد خوبی داشته و یکی از با ارزش‌ترین هدف‌های خرید در این بازه قیمتی محسوب می‌شود.


تعداد سیم کارت
دو سیم‌ کارت (نانوسیم، همزمان فعال)
اندازه صفحه نمایش
۶.6 اینچ
دوربین اصلی
سه گانه 50 مگاپیکسل + 8 مگاپیکسل + 5 مگاپیکسل
ظرفیت باتری
5000 میلی آمپر ساعت
لیتیوم یونی
دوربین سلفی
۱۳ مگاپیکسل
تاریخ معرفی
۱۱ مارس ۲۰۲۴
جنس بدنه
جلو شیشه (گوریلا گلس ویکتوس پلاس)، فریم پلاستیک، پشت شیشه
ابعاد
161.7x78x8.2 میلی متر
وزن
209 گرم
فناوری صفحه نمایش
Super AMOLED
نوع سیم کارت
سایز نانو (0.67 × 8.8 × 12.3 میلی‌متر)
شبکه 5G
دارد
رزولوشن صفحه نمایش
2340x1080 پیکسل
تراکم پیکسلی
390 پیکسل در هر اینچ
پردازنده گرافیکی
Mali-G68 MP5
پردازنده
4 هسته 2.4 گیگاهرتزی Cortex-A78 و 4 هسته 2.0 گیگاهرتزی Cortex-A55
حافظه داخلی
128 گیگابایت
حافظه رم
8 گیگابایت
امکان افزایش حافظه/ نوع کارت حافظه
دارد/ microSDXC (استفاده‌ از شیار دوم سیم‌ کارت)
فلاش
دارد
سیستم عامل
Android ۱۴
پورت USB/ ورژن و نوع :
دارد/ USB Type-C 2.0
حسگر ها
حسگر اثر انگشت اپتیکال (زیر نمایشگر)، شتاب‌ سنج، ژیروسکوپ، قطب‌ نما

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...